вівторок, 12 січня 2021 р.

 12.01.21

2. Ігри з книгами

Фантазер

Правила. Візьміть якусь дитячу книжку з картинками. Уважно розгляньте картинки разом із малюком і придумайте історію, не пов’язану з тією, про яку написана книга. Кілька разів виконайте це разом, а потім дитина і сама долучиться до вигадування.

Детектив

Правила. Інший варіант цієї гри, коли мама чи тато, не показуючи дитині картинку, розповідає, що на ній зображено і зариває книгу. А дитина повинна знайти цей малюнок, орієнтуючись за маминим описом. Потім помінятися ролями: описує дитина, шукаєш ти.

№2. Активні ігри вдома з дітьми

Блог: діти грають в твістер

Дітям буває складно всидіти на місці навіть 5 хвилин, а коли доводиться весь день маятися в невеликому закритому приміщенні, для маленьких непосид це справжня кара. Щоб малюки не носилися по всьому будинку, плутаючись під ногами дорослих і збиваючи все на своєму шляху, варто підібрати розваги для дітей які будуть корисні і безпечні, допоможуть уникнути апокаліпсису в стінах окремо взятого житла!

Добре якщо в квартирі є дитячий спортивний куточок або атрибутика для спортивних тренувань. Якщо діти вдома на карантині, а до цього відвідували спортивну секцію, то важливо організувати умови для підтримки фізичної форми.  

Немає коментарів:

Дописати коментар